Δευτέρα 13 Απριλίου 2015

Χριστός Ανέστη...

   Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους. Το Πάσχα πέρασε και περάσαμε όλη την κατανυxτική διαδικασία. Σταύρωση, αποκαθήλωση και ανάσταση...   Ομολογουμένως, μία εμπειρία που ακόμα και για αυτούς που δεν πιστεύουν ιδιαίτερα εντυπωσιακή, αν μη τι άλλο, από πνευματικής πλευράς. Και εγώ σαν Χριστιανός, σέβομαι και θαυμάζω, όταν βλέπω κάποιον να προσεύχεται στο Ραμαζάνι, η κάποιον στο Βούδα...


  Η ανάσταση του θεανθρώπου, δυστυχώς δεν συμβαδίζει και με αυτή του ανθρώπου. Εμείς επιστρέψαμε στα καθημερινά μας προβλήματα, όποια και αν είναι αυτά και μετά την ψευδαίσθηση, από τα παιδάκια και τις μπριζόλες, πρέπει για άλλη μια φορά να δούμε το τι μέλει γενέσθαι.

  Ο Τσίπρας και η κυβέρνηση, αγωνίζονται να βγει η χώρα από τη λούμπα. Η αντιπολίτευση να τους κρατάει πίσω. Ο εργαζόμενος αγωνίζεται να κρατήσει την δουλειά του. Ο εργοδότης απολύει αδιακρίτως... και ου το καθεξής.

  Δεν γίνεται να μην φτιάξουν τα πράγματα.. Αρνούμαι να δεχτώ, ότι αυτή θα είναι η ζωή μας από εδώ και πέρα. ¨Η όπως λένε και πολλοί, ότι θα χειροτερέψει και άλλο... Απλά πρέπει να σταματήσουμε όλοι να είμαστε παρτάκιες και να βοηθήσει ο ένας τον άλλο. Σε όποιο τομέα και να είναι αυτό. Οικονομικά, επαγγελματικά, ή έστω, να πάς για ένα καφέ για μία ώρα να ακούσεις τον άλλο, να σου λέει τα προβλήματα του. Πολλές φορές αυτό είναι ότι καλύτερο θα μπορούσες να κάνεις για κάποιον... Κάνε το.

Γ.Στρ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου