Σάββατο 16 Μαΐου 2015

ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ...ΜΠΟΡΕΙΣ!

   Να ιδρύσεις μία δικιά σου χώρα. Έτσι για το γαμώτο ρε παιδί μου. Όσο παράνοια και να ακούγεται, βρέθηκε τύπος που το έκανε. Ονομασία αυτής Limberland. Φόροι προαιρετικοί... Δεν κάνω πλάκα. Ιδρύθηκε κράτος μεταξύ Σερβίας και Κροατίας το οποίο έχει σκοπό να γίνει μία νέα Ελβετία βελτιωμένη.

Ιδρυτής της χώρας, ο Τσέχος Βιτ Γέντλιτσκα, ετών 31, ο οποίος και δηλώνει ότι δεν έχει σκοπό να επιβαρύνει καθόλου τους πολίτες ούτε στο ελάχιστο μελλοντικά...
Όλες οι υπηρεσίες θα είναι εθελοντικές και δέχονται και donate για αυτό τους το εγχείρημα.
Ήδη ξεπερνάνε τις 400 χιλιάδες οι αιτήσεις (εδώ έχουν δηλώσει 200 χιλιάδες να πάνε στον Άρη και να πεθάνουν εκεί αυτό θα μας έκανε εντύπωση?) και έχουν ως σκοπό, να φτιάξουν ένα κράτος, το οποίο θα είναι τίμιο πάνω από όλα, έχοντας και ως μότο το, "ζήσε και άσε να ζήσουν"...

   Το όλο θέμα μου θυμίζει κάτι από, trainspotting σε συνδυασμό με κουρδιστό πορτοκάλι... Γενικά πρέζα ρε παιδί μου, χάπια και πολύ αλκοόλ μαζί. Σε μία οικονομική κατάρρευση του καπιταλισμού παγκοσμίως, εμφανίζεται τύπος, ο οποίος ιδρύει ουτοπία στην μέση του πουθενά? wtf?

   Ο αντίστοιχος Έλληνας ομόλογος του, αν έκανε ένα κρατίδιο, που θα ήταν μεταξύ Χίου και Κρήτης πχ, θα το ονόμαζε Μίζα. Στην ιστορική αυτή στιγμή, θα ήταν παρόντες όλοι οι διαπλεκόμενοι, με τον Τσοχατζόπουλο να κόβει την κορδέλα των εγκαινίων. Κατόπιν θα υπέγραφαν στο καπάκι 30 μνημόνια, ώστε να είναι χρεωμένοι οι μελλοντικοί πολίτες μέχρι το 2041 και τον πρώτο μήνα λειτουργίας θα κοπάναγαν 90 % ΦΠΑ, υποχρεωτική τριετή θητεία για όλους τους πολίτες στην λεγεώνα των ξένων, ενώ το κράτος θα εισέπραττε τους μισθούς τους γιατί έτσι πρέπει! Χρηματοδοτήσεις θα δινόντουσαν μόνο στον πρωθυπουργό, ο οποίος θα ήταν υποχρεωτικό να είχε ίδιο επώνυμο για τα επόμενα 200 χρόνια και σε περίπτωση χρεωκοπίας μελλοντικά, δεν θα κόβανε μισθούς και συντάξεις. Απλά θα τους καταργούσαν και οι πολίτες θα έπρεπε να πληρώσουν όλο το ποσό αλλιώς θα υπήρχαν ομαδικές εκτελέσεις!(γατάκια τρόικα και ΔΝΤ).

Άν πιάσει το πείραμα, βλέπω όλες τις χώρες να χωρίζονται σε κρατίδια και να γυρνάμε 3 χιλιάδες χρόνια πίσω...χειρότερα αποκλείεται να είμαστε πάντως ε?


Γ.Στρ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου