Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

πόσο υπομονή ρε ? Άντε και γαμηθείτε....

   Μέρα με τη μέρα τα πράγματα χειροτερεύουν για όλους μας. Όλο και περισσότεροι γνωστοί και φίλοι απολύονται κάποιοι χωρίς αποζημιώσεις, κάποιοι με τις μισές και άλλοι αναγκάζονται να παραιτηθούν...

   Παρά το γεγονός του ότι οι μισθοί έχουν γίνει εξευτελιστικοί η τιμή της βενζίνης παραμένει το ίδιο. Τα προϊόντα στο σούπερ μάρκετ επίσης και τα δε τσιγάρα αυξάνονται και τα ποτά το ίδιο.

   Φίλος ήταν να πιάσει δουλειά σε εστιατόριο που έχει ο κουμπάρος του ξαδέρφου του και η απάντηση που πήρε όταν του ζητήθηκε η χάρη (ναί εκεί φτάσαμε,να χρειάζεσαι βύσμα για να πας λάντζα σε εστιατόριο), ήταν ότι "Έχω 4 πακιστανούς ρε φίλε...τον άλλο μήνα θα το δούμε..."



    Η κυβέρνηση εδώ και 5 μήνες τον παίζει. Έχει εγκατασταθεί μονίμως έξω με διαβουλεύσεις των διαβουλεύσεων και μέσα στην χώρα γίνεται της πουτάνας.Ο λόγος που βγήκε ο Σύριζα ήταν απλός. Το τρίπτυχο αυξήσεις μισθών, όχι σε άλλο μνημόνιο και εργασία για όλους έκανε φτερά. Δεν βλέπω τίποτα από τα τρία μέχρι τώρα. Αν είναι έτσι κατεβαίνω στις επόμενες εκλογές και σας υπόσχομαι λαγούς με πετραχήλια και εγώ. Δε γαμιέται!

  Σε πέντε μήνες το μόνο που έχει γίνει είναι η επαναπρόσληψη των καθαριστριών. Μπράβο! Είμαι καλυμμένος πλήρως. Σε καμιά 5άρα χρόνια να πάμε και το μισθό στα 700 για να μπορώ να παντρευτώ, να κάνω 2 παιδιά και να ξέρω ότι είναι όλα οκ...
Πόση υπομονή ρε πούστη? Ο ένας είναι Ελβετία, ο άλλος Ιρλανδία, ο άλλος Κατάρ... Πείτε μας να φύγουμε όλοι να τελειώνουμε. Καθόμαστε σα μαλάκες και πιστεύουμε ότι κάποιος θα βρεθεί να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι και να τους πει -Φέρτε ρε μουνιά τις πολεμικές αποζημιώσεις και τράβα γαμηθείτε. Που μας κάνατε ένα κράτος πειραματόζωο για την πλάκα σας. Έχετε και τα μούτρα να έρχεστε και για διακοπές. Εμπάργκο σε όποιον έχει Γερμανικό διαβατήριο ρε καργιόλια. Τράβα στη Χαβάη γιατί μόνο εκεί θα βρεις τέτοια θάλασσα ρε γαμημένε! Σε παίρνει Γερμαναρά? Που θές 30 χιλιάρικα για μία βδομάδα τουλάχιστον!


   Άντε γαμηθείτε ρε! μέχρι εδώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου