Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Όταν η επιστημονική πραγματικότητα συναντάει την αληθινή φαντασία..

  Πέμπτη 16/7/2015. Ημερολόγιο κυβερνήτη Α.Τσίπρα. Βρήκαμε εχθρικές δυνάμεις Ευρωπαίων ηγετών, στο αστρικό σύστημα ΔΝΤ/Ε.Ε... Εξαπολύσαμε πυραύλους μπουρδολογίας και λέιζερ ψεμάτων. Μετά από δύο εβδομάδες σκληρών μαχών, μας τελείωσε ο φραπές και επιστρέψαμε στην ενωμένη ομοσπονδία της Ελλάδος, για ανεφοδιασμό. Τα πράγματα είναι σκούρα, καθώς ο κόσμος πίσω, έχει πάρει πρέφα, ότι οι τεχνικές κωλοτούμπας, πλέον είναι ορατές από τους αντιπάλους μας και πρέπει να κάνω κάτι διαφορετικό... Ο Κερκ και ο Πικάρντ, είχαν κατά καιρούς ρίξει το εντερπράιζ πάνω σε αντιπάλους, θυσιάζοντας τους εαυτούς τους...Εγώ θα πετάξω όλη τη χώρα να δούνε!

   Κάπως έτσι, έχουν τα πράγματα φίλε αναγνώστη. Ζούμε σε ένα πρωτοφανή διασυρμό μιντιακής καταστροφολογίας, η οποία όμως λαμβάνει, επικές διαστάσεις ρεαλισμού. Σίγουρα, τα κανάλια αυνανίζονται πάνω σε κουφάρια, αλλά αυτό, δε σημαίνει ότι τα φλόκια ,δεν μας έχουν πάρει όλους αμπάριζα.

   Εν τω μεταξύ, στον Πειραιά, το μόνο που κινείται, είναι κάτι tourist buses, τα οποία έχουν κάτι ΚαναδοΑμερικανοΟλλανδοτύπους, οι οποίοι κοιτάνε τις ουρές στα ΑΤΜ, χαμογελώντας σαν βλάκες. Κάπως έτσι, πρέπει να ένοιωθαν οι μονομάχοι στην αρένα, όταν κοίταζαν τους Ρωμαίους στις κερκίδες... Όσοι έχουν δει το Σπάρτακο, ξέρουν τι γίνετε στη συνέχεια, οπότε υπομονή...

   Το όλο θέμα στην πολιτική σκηνή, έχει λιγότερη λογική, από το beep beep να κυνηγάει το road runner  σε στιγμές αλλοφροσύνης, με μεγατόνους ΤΝΤ και χίλιες δύο άλλες υπερβολές… Αυτή τη στιγμή αν το αναλογιστούμε πραγματικά, έχουμε, ένα Ναζιστικό κόμμα στη βουλή.  Ένα ΠΑΣΟΚ που δεν υπάρχει. Μία ΝΔ χωρίς αρχηγό-μέση-τέλος. Μία κυβέρνηση του Σύριζα μαζί με τους ΑΝΕΛ. Ένα Θεοδωράκη που αναπολεί το σακίδιο τα παγκάκια και τους μπάφους και ένα ΚΚΕ με τον Peter Από το family guy σε συνδυασμό με τον Homer Simson, να μιλάει και να πέφτουν για ύπνο μέχρι και τα μικρόφωνα... Καλή φάση. Όλα under control που έλεγε και ο Ηλίας Λογοθέτης στο "γυναίκες δηλητήριο".

Υπομονή μέχρι να ανοίξουν οι τράπεζες και να πάμε να πληρώσουμε ΔΕΗ-νερό-ΟΤΕ κτλ. Ή μάλλον να τρέχουμε να κάνουμε διακανονισμό σε όλα αυτά και άλλα τόσα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου