Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Το ποτάμι και οι Πανσέτες…


  Όπως όλα δείχνουν, η κοινή λογική, από εκεί που ήταν είδος προς εξαφάνιση, τείνει να γίνει καθημερινότητα. Οκτώ στελέχη του ποταμιού, άδειασαν τον Θεοδωράκη με καταγγελία - ανακοίνωση τους και στηρίζουν πλέον ανοικτά τον τρόπο διεξαγωγής αποφάσεων της κυβέρνησης… Το παραπάνω δικαιολογεί και την απόφαση του Τσίπρα, να συμπράξει συμμαχία στην κυβέρνηση με τούς ΑΝΕΛ και όχι με το ποτάμι. Ένα κόμμα το οποίο χάνει 8 στελέχη του δέκα μέρες μετά τις εκλογές, αν μη τι άλλο δεν το λες και αξιόπιστο.

   Από την άλλη, ο Καμμένος ταξίδευσε για Βρυξέλες σε οικονομική θέση, με όλους τους επιβάτες να τον χειροκροτούν, για το γεγονός ότι ήταν άλλος ένας πολίτης που ήταν μαζί τους… Αυτή η απόφαση επίσης της κυβέρνησης, πέρα από την καθαρά οικονομική πλευρά, κατά την οποία αν βάλουμε κάτω, το πόσες πτήσεις γίνονται από υπουργούς - υφυπουργούς και όσους τους πλαισιώνουν στις αποστολές, μιλάμε για πάρα πολλά λεφτά, έκανε και πάλι τον κόσμο να συμπαθήσει τους πολιτικούς. Από τα γιαουρτώματα στον Γεωργιάδη και τα κάγκελα μπροστά από τη βουλή το ακριβώς αντίθετο μέσα σε λίγες μόνο μέρες μετά τις εκλογές...

   Ο Ιταλός πρωθυπουργός Ρέντσι, χάρισε στον Τσίπρα μία γραβάτα στην συνάντηση τους και ο δικός μας, με τη σειρά του ένα cd… Μετά αντάλλαξαν Panini, με τον Τσίπρα να παίρνει, για μία κάρτα του Μήτρογλου που την είχε διπλή, ως αντάλλαγμα, του Μπουφόν, του Πίρλο και του Μπαλοτέλι... Επιτυχημένη διαπραγμάτευση από τον πρωθυπουργό μας… Αν και δεν ξέρω αν η γραβάτα έχει την σημασία της “Κολομβιανής” και αν τον περίμενε στο ξενοδοχείο του κανένα κεφάλι αλόγου πάνω στο μαξιλάρι….

   Ο Πάγκαλος, ανέφερε στο ραδιόφωνο, ότι ο Βαρουφάκης χρειάζεται ψυχίατρο επειδή βάζει το χέρι στην τσέπη και όπως ανέφερε χαρακτηριστικά... "Δεν ξέρω τι είναι, να πάει σε έναν ψυχίατρο! Είναι αγενέστατο να έχεις το χέρι στην τσέπη και δεν θέλω να επαναλάβω αυτό που μας έλεγε ο γυμναστής μας στο Βαρβάκειο, 'κωλόπαιδα, βγάλτε το χέρι από την τσέπη γιατί ξέρω τι πιάνετε εκεί μέσα".

  Αγαπητέ Πάγκαλε, προφανώς σπούδασες στην Βαρβάκειο αγορά, με μπριζόλες και πανσέτες, και όχι στο αναγνωρισμένο ίδρυμα με βάση όσα λες... Επίσης όλοι μάθαμε,  τί έπιανες εσύ μέσα από τη φόρμα, γιατί εγώ θυμάμαι απλά να βάζουμε τα χέρια μη μας φύγουν τσιγάρα,αναπτήρες και κλειδιά...


                                                                                                  Γ.Στρ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου