Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Ουάου Βαρουfuckης!Ουάου λέμε!

    Χθες το βράδυ στις 11 περίπου είχε Βουλή! Πώς λέγαμε τόσο καιρό, ρε είδες χτες την ταινιάρα στο star, ή στο mega είχε Inter-Barcelona για champions league... Άπαντες σχεδόν, έβλεπαν αντιπολίτευση και κυβέρνηση εν όψη ψήφου εμπιστοσύνης για την κυβέρνηση... Τα έδρανα ήταν γεμάτα και υπήρχε και χαβαλές! Υπήρχε χαβαλές μέσα σε μία νεκρή αίθουσα που τόσα χρόνια και να σε πλήρωναν να κάτσεις να δεις για 5 λεπτά, θα προτιμούσες να κάνεις τσουλήθρα πάνω σε ξυραφάκι με τις μπάλες και να προσγειωθείς σε οξύ!

   Στην διάρκεια της ομιλίας του, ο Σαμαράς, ο οποίος και μίλησε για πάνω από 50 λεπτά, ανέλυσε την σκέψη του με ένα φροϋδικό τρόπο θα έλεγε κανείς, μη  αναγνωρίζοντας τις ευθύνες του παρελθόντος και κάνοντας φουλ επίθεση κινδυνολογίας-μελλοντολογίας... Έκανε σαφές το ότι η χώρα πάει στα βράχια κατά την γνώμη του και ανέφερε ότι "ανακαλύψατε μέτρα, που η Μεγάλη Βρετανία τα εφάρμοσε μετά τον πρώτο παγκόσμιο. Ουάου που θα λεγε και ο Βαρουφάκης"... Θές το προχωρημένο της ώρας, θές το ύφος και η ατάκα, ένα ολόκληρο κοινοβούλιο λύθηκε στα γέλια. Ωραία στιγμή. Το χιούμορ πρέπει να υπάρχει και είναι βασικό συστατικό αυτοκριτικής,σαρκασμού αλλά πάνω από όλα είναι η ποιότητα της φαντασίας, που δίνει στις ιδέες μια πιο διαφορετική και χαρούμενη όψη.

  Μετά από μία ομιλία του Δραγασάκη, κατά την οποία ειλικρινά πιστεύω ότι κανείς δεν άκουσε τι έλεγε, σηκώθηκε ο πρωθυπουργός ο οποίος και ανέφερε, ότι ζητάει χώρο και χρόνο και ότι τα μνημόνια καταργήθηκαν από την ψήφο του λαού. Επίσης του απάντησε ότι "μαζί με τον Γιάνη τον Βαρουφάκη, θα είναι το 1,5 εκατ. των ανέργων, τα 2,5 εκατ. των φτωχών, οι 300,000 νέοι μετανάστες στο εξωτερικό"... δίνοντας και το τελικό χτύπημα λέγοντας "Το μνημονιακό σχέδιο απέτυχε, για αυτό κι εσείς είστε στην αντιπολίτευση και εμείς στην κυβέρνηση"!

  Πιο πριν, είχε προηγηθεί το "επεισόδιο" Καμμένου-Θεοδωράκη, με τον πρώτο να αναφέρει ότι ο Θεοδωράκης πληρωνόταν 20000 ευρώ το επεισόδιο της εκπομπής του στην ΕΡΤ(είκοσι χιλιάδες ευρώ...μαλάκες κάτι κάνουμε λάθος και σκοτωνόμαστε τόσα χρόνια για χίλια ευρώ δεν παίζει!), και τον Θεοδωράκη να του ανταπαντάει ότι εκείνος δεν βρήκε τα λεφτά από τον μπαμπά του έτοιμα...(Σταύρο μεταξύ μας τώρα...20 χιλιάρικα για την εκπομπή? 20 χιλιάρικα δεν παίρνουνε 30 άτομα το μήνα...όχι για μία εκπομπή).

  Αυτή τη στιγμή, ο Βαρουfuckης, είναι στις Βρυξέλες και αναμένουμε νεότερα για την συνάντηση του με τους εταίρους. Σημαντική στιγμή για όλους μας... Να υπενθυμίσω και ότι την Κυριακή 15/2, στις 6¨30 το απόγευμα στο πάρκινγκ του ΣΕΦ είναι η 88η μοτοπορεία αγανακτισμένων μοτοσικλετιστών. Οπότε πάρτε κράνη, άδειες και διπλώματα και πάμε για μία βόλτα με νόημα...


                                                                                                                                                       Γ.Στρ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου