Κυριακή 3 Μαΐου 2015

42 και ΦΙΕΣΤΑ!

   Πριν μήνες, είχα γράψει για τον Ολυμπιακό και την απομάκρυνση Μίτσελ, ότι ο απολογισμός, θα γίνει όταν έρθει η ώρα. Ήρθε λοιπόν. Η ομάδα απέδειξε, ότι έχει τη στόφα του πρωταθλητή και ανατρέποντας, την τότε κακή αγωνιστική και βαθμολογική πορεία, κατάφερε να πάρει το πρωτάθλημα ,(17ο σε 19 χρόνια) και λογικά, όπως όλα δείχνουν, πάει και για το double σε λίγες μέρες, στο παιχνίδι του τελικού κυπέλου με την Ξάνθη στις 17 του μήνα...

 Παρόλα αυτά, έμεινα να κοιτάω την φιέστα με ανάμικτα συναισθήματα. Από τη μία ο Περέιρα, ο οποίος ήταν σαν κομπάρσος, σε μία ταινία που θα έπρεπε να είναι από τους πρωταγωνιστές και από την άλλη, παίκτες όπως ο Ντουρμάζ, ο Ντοσεβί και κάποιοι άλλοι που πραγματικά κατά την προσωπική μου γνώμη δεν άξιζε καν να βρίσκονται εκείνη την στιγμή εκεί και γενικότερα όλη τη σαιζόν.

   Ένας Μαρινάκης, που σήκωσε την κούπα και δεν έδειξε καν να θέλει να την μοιραστεί με τον Μανιάτη την ώρα που ακουγόταν το we are the champions... Κακά τα ψέματα. Ο Μαρινάκης το σήκωσε, με τις κινήσεις του, οι οποίες μπορεί να ήταν κατακριτέες από ένα μεγάλο κομμάτι της κερκίδας, αλλά αυτός, σαν επιχειρηματίας και προφανώς όντας μεγαλύτερος γνώστης των ¨μανατζερίστικων" κινήσεων, έκανε κίνηση ματ εκεί που δεν το περίμενε κανείς.

   Πολλοί λένε, ότι έχει κάνει τον Ολυμπιακό "μαγαζί" και απλά βγάζει φράγκα με το να πουλάει παίκτες και να γεμίσει τις τσέπες του... Όντως αλλά και αυτό δεν είναι το θέμα? Μία ποδοσφαιρική ομάδα να παράγει και ένα Α κέρδος? Αν ήταν να είναι μόνιμη χασούρα γιατί να ασχοληθεί κάποιος?

   Οι εποχές άλλαξαν... Αυτό που λέμε παίζει για την φανέλα κάποιος, σπανίζει. Πέρα από τον Φουστέρ, (ο οποίος άγνωστο αν θα παραμείνει), τον Τσόρι(ο οποίος ανάθεμα και αν φαίνεται στο γήπεδο ότι είναι πάνω από 22 χρονών) και τον Ρομπέρτο, όλοι οι άλλοι είναι μεροκαματιάρηδες που απλά πάνε στην δουλειά τους και πέφτει το μηνιάτικο...
   Όπως και να έχει, μπράβο στην ομάδα και στον κόσμο, για μία μεγάλη ανατροπή και την κατάκτηση του 42ου! Μακάρι του χρόνου, να δούμε καλύτερο θέαμα και περισσότερη ουσία σε παιχνίδια που έχουν πραγματικά σημασία (champions league)!


Γ.Στρ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου