Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΧΑΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ....

   Εδώ και πολύ καιρό το παλληκάρι που φοιτούσε στην σχολή Ιωαννίνων, ο Βαγγέλης Γιακουμάκης απασχόλησε πολύ τα ΜΜΕ. Ξεκίνησε από ένα alert στην τηλεόραση και έφτασε να κάνει εκπομπή η Στεφανίδου και η Νικολούλη. Σήμερα μετά από ανακοίνωση της αστυνομίας βρέθηκε νεκρός με ένα μαχαίρι δίπλα του. Από την κατάσταση του πτώματος φάνηκε ότι ήταν καιρό έτσι.
Με είχαν προτρέψει γνωστοί κατα καιρό να γράψω κάτι για το θέμα. Ότι είχε πάρει διαστάσεις "τσίρκου" και ότι εκμεταλλεύτηκαν κάποιοι την κατάσταση αυτή για τηλεθέαση. Είχα πει οτι θα το κάνω όταν βρεθεί. Δυστυχώς δεν περίμενα να βρεθεί έτσι. Στο μυαλό μου είχα την αίσθηση ότι γνώρισε κάποια γκόμενα και τα παράτησε όλα για αυτή ή του τη βάρεσε η σχολή και αποφάσισε να κάνει καμία βόλτα... Η ζωή τα έφερε έτσι και δεν θα κάνει ποτέ τίποτα από τα δύο. Ένας πιτσιρικάς ήταν που θα μπορούσε να είναι και γιός μου στην τελική. Σε τέτοιες καταστάσεις οι λέξεις βγαίνουν δύσκολα. Δεν τον ήξερα αλλά δεν χρειάζεται να ξέρεις κάποιον για να στεναχωρηθείς με το θάνατο του. Μπορείς να ταυτιστείς με τους γονείς και τους φίλους του σε μία τέτοια άσχημη κατάληξη των πραγμάτων.

   Ευθύνες θα μπορούσα να ρίξω πολλές. Στην σχολή του, που ενώ όπως φαίνεται μέχρι τώρα είχαν επανειλημμένα στοιχεία και  δεν έκαναν κάτι δραστικό για αυτό. Στην πολιτεία που θα έπρεπε να έχει ψυχολόγους σε κάθε σχολή για να προλαμβάνονται τέτοια περιστατικά. Στην αστυνομία που για να βρεθεί ένα πτώμα στη μέση του πουθενά, κάποιος το πήγε εκεί και δεν πέταξε να πάει μόνο του και ου το καθεξής...

   Ότι και να γίνει από δώ και πέρα το σίγουρο είναι ότι το παιδί αυτό έχασε τη ζωή του τσάμπα. Δεν οδηγούσε μεθυσμένο. Δεν έκανε xtreme sports. Δεν βρέθηκε σε φυσική καταστροφή βιβλικών διαστάσεων. Απλά νεκρό με ένα μαχαίρι δίπλα του. Αυτοκτόνησε? Τον αυτοκτόνησαν? Θα δείξει η ιατροδικαστική έκθεση και οι έρευνες. Το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο. Κουράγιο στους γονείς του και σε όλους τους γονείς του κόσμου και εύχομαι κανένας να μην το περάσει αυτό ποτέ. Μακάρι να μην υπάρχει και συνέχεια στο θέμα καθώς στην Κρήτη οι βεντέτες έχουν ξεκληρίσει οικογένειες ολόκληρες. 
Ελαφρύ το χώμα μικρέ.Αιωνία η μνήμη σου...


Γ.Στρ

3 σχόλια:

  1. οι βεντετες που κολλανε; δεν εχει καμια σχεση αυτο.
    το παιδι αυτο οδηγηθηκε στην αυτοκτονια εξαιτιας των συμπατριωτων του που επειδη ηταν ενα καλο και χαμηλων τονων παιδι και οχι ενας σκληρος ψευτομαγκας νταης σαν αυτους του κανανε τη ζωη μαρτυριο, τον ταπεινωναν και τον εξευτελιζαν και δεν τον αφηναν να ολοκληρωσει τις σπουδες του και να κανει οσα ονειρευτηκε.

    το θεμα αυτο ειναι πολυσυνθετο αφου ακουστηκε μεχρι και παρεμβαση πολιτικου προσωπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απο δώ και πέρα εννοώ Στέφανε να μην έχουμε βεντέτα...συνηθίζεται στην Κρήτη...

      Διαγραφή
  2. http://lymbertas-blog.blogspot.gr/2015/03/blog-post_16.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή