Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Η Ελλάδα του Champions League...


  Η αλήθεια είναι ότι η κυβέρνηση τα έχει βρει σκούρα. Δεν έχω σκοπό, να κάνω την συννεφιασμένη Δευτέρα να φανεί πιο μαύρη, αλλά ούτε και να χρυσώσω το χάπι, σαν να είμαι κάνα housewife βορείων προαστίων που η ζωή της εξαρτάται από την νέα collection της Σανέλ ή του Βαλεντίνο...

 Λεφτά προφανώς και δεν υπάρχουν και αυτό είναι άκρως λογικό, με βάση του τι χρωστάμε σαν κράτος. Βασικά δεν θα υπάρχουν με αυτούς τους ρυθμούς ούτε σε 50 χρόνια...

  Εδώ και δύο μήνες, η κυβέρνηση έχει κάνει ένα λάθος. Τα έχει δώσει όλα στο champions league και έχει χεσμένο το πρωτάθλημα... Το ίδιο λάθος έκανε και ο Παναθηναϊκός παλαιότερα, για αυτό και έχει να δει πρωτάθλημα από του αγίου πούτσου ανήμερα.
 Βγήκαμε έξω προσπαθώντας να ρίξουμε 3-0 στο πρώτο παιχνίδι στην Γερμανία και ξεχάσαμε τις απλές αγωνιστικές που θα μας ξαναφέρουν στην Ευρώπη του χρόνου. Δεν γίνεται να μην έχει γίνει τίποτα για τα εσωτερικά ζητήματα και μία ολόκληρη κυβέρνηση να ασχολείται με το eurogroup.

  Οι αυξήσεις των μισθών λέει θα γίνουν μέχρι το τέλος του 15...δηλαδή, αν και εφόσον πάνε όλα καλά και ανακατευτεί η τράπουλα όπως πρέπει, θα έχουμε 750 ευρώ μεικτά σε 1 χρόνο. Τα δώρα που θα δίνονταν στους συνταξιούχους το Δεκέμβρη, θα δοθούν σε όσους έχουν κύρια σύνταξη έως 700 ευρώ... οι υπόλοιποι? Όσο μεγαλύτερες αποδοχές είχες επί 35 χρόνια εργασίας τόσο και μεγαλύτερες κρατήσεις είχες επίσης. Αυτοί που τους τσεκούρωσαν τις συντάξεις 2 και 3 φόρες κόβοντας τους 300άρια κάθε φορά? Αν θές σώνει και καλά να βγάλεις λεφτά γιατί δεν γαμάς αυτούς με τις off shore που βγάζουν εκατομμύρια ευρώ καθαρό κέρδος κάθε μήνα?

 "Αν έπρεπε να κάνουμε αύριο δημοψήφισμα με το ερώτημα "Θέλετε την αξιοπρέπειά σας ή συνέχιση αυτής της ανάξιας πολιτικής" τότε όλοι θα απαντούσαν την αξιοπρέπεια παρά τις δυσκολίες που θα συνόδευαν αυτή την απόφαση" είπε ο Τσίπρας στο spiegel...

  Ναι ρε Αλέξη. Μαζί σου όλοι ,αλλά ότι είναι να γίνει πρέπει να γίνει σύντομα. Παλιά ο κόσμος ξέμενε από τις 25 του μήνα και έλεγε μία εβδομάδα είναι θα περάσει δε γαμιέται... Πλέον ξεμένει από τις 20 και όσο πάει αυτό χειροτερεύει.
Σήμερα θα συζητηθούν ακόμα περισσότερα πράγματα έξω. Να δούμε και λίγο τα εδώ όμως. Δεν είδα να αναφέρεται ακόμα η συμφωνία με κάποιον για επένδυση στη χώρα. Επαναπροσλήψεις, πακέτα στήριξης αδυνάμων. Στήριξη των ανέργων(360 ευρώ είναι ανέκδοτο έτσι...?).
Εμείς όπως το πάμε, έχουμε καρκίνο και καρδιακή ανεπάρκεια και πάμε στον πλαστικό χειρούργο για πλαστική μύτης. Κάντε το κωλοδημοψήφισμα να τελειώνουμε!

Γ.Στρ


2 σχόλια: