Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

Οι Λύκοι που έγιναν αρνάκια…

 
 Χθες, βρέθηκαν στο κέντρο της Αθήνας σε πορεία, Χρυσαυγίτες που είχαν κατέβει για να αποδώσουν φόρο τιμής στους πεσόντες των Ιμίων, αντιναζιστές που είχαν κατέβει για πορεία κατά του φασισμού και Ματατζήδες χωρίς όπλα... Όλα τα παραπάνω, υπό άλλες συνθήκες πριν ένα μήνα,  θα είχαν ως αποτέλεσμα δεκάδες τραυματίες, δακρυγόνα, μπάτσους να δέρνουν δημοσιογράφους, γενικά να γίνεται της πουτάνας το κάγκελο και η χώρα να γίνεται τσιμπούκι, για άλλη μία φορά τόσο εντός της χώρας όσο και εκτός, στα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης...

   Δεν έγινε το παραμικρό! Οι αστυνομικοί απλά περιφέρονταν στο πολύ χαλαρό σαν να είχανε πάει για καφέ. Οι Χρυσαυγίτες κάνανε την τελετή τους και έφυγαν και οι  αντιφασίστες επίσης το ίδιο... Καθόμουν και σκεφτόμουν την εκπομπή του Σίλα στο comedylab, για το πόσα σάτυρο-ανέκδοτα, θα μπορούσε να σκεφτεί για τα παραπάνω….άπειρα!

   Τα γεγονότα που ζούμε είναι πέρα από τις δυνατότητες του μέσου μυαλού... Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, για πρώτη φορά, δεν στήνεται στα 4 σε όποιον του δίνει χρήματα... Ο υπουργός οικονομικών της χώρας με το χέρι στην τσέπη αντιμετωπίζει τον διορισμένο από την Τρόικα σαν να του λέει τράβα και γαμήσου, έως εδώ και αν σ’αρέσει... Χιλιάδες Ναζί-αντιναζί-μπάτσοι και μόνο που δεν άναψαν μπάφους τραγουδώντας, το "all we are saying" στο κέντρο της Αθήνας...

  Πέρα από τα παραπάνω εμφανίστηκε και ο Καμμένος και με δήλωση του στη Real News είπε τα εξής, "Σας έχω επαναλάβει πολλές φορές ότι αν χρειαστώ κάτι, αντί να μιλήσω με τον κ. Θεοδωράκη, θα μιλήσω κατευθείαν με τον κ. Μπόμπολα. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο κ. Θεοδωράκης είναι ένας πολύ καλός μάγειρας στο κρητικό του εστιατόριο, αλλά μπορεί, απογοητευμένος από το ότι δεν έγινε κυβέρνηση για να εξυπηρετήσει τα αφεντικά του, να συνεχίσει να μαγειρεύει κοχλιούς προς τέρψιν των φίλων του".


  Τελικά αυτά που είχε πει ο Λαζόπουλος στην εκπομπή του και είχαν πέσει όλοι να τον φάνε, προφανώς και έχουν κάποιο υπόβαθρο… Εκτός και αν και ο Καμμένος αποφάσισε να κάνει show στυλ Λάκη... κάτι από comedian το έχει πάντως. Σίλα ανέβασε τον στη σκηνή και δώσε του ένα μικρόφωνο στο  επόμενο talent Stand up που θα κάνετε στο lab...το χει όπως φαίνεται!

                                                                                                                       Γ.Στρ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου