Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Λούφα και απαλλαγή τέλος…

Εδώ και λίγες μέρες βάση πληροφοριών και άρθρων στο ιντερνέτ, έχει γίνει το αδιανόητο με την απόφαση του Καμμένου να στείλει όλα τα βύσματα από το πεντάγωνο στα σύνορα.

Μεταξύ αυτών και ο γιός του Πρετεντέρη, ο γιός της Μανωλίδου, ο γιός του Πρωτόπαππα και η λίστα συνεχίζεται με γιούς γνωστών επιχειρηματιών...

Ώς κάποιος που υπηρέτησε για 15 μήνες παραμεθόριο επί Τσοχατζόπουλου υπουργού εθνικής άμυνας (όλα σε αυτή τη ζωή πληρώνονται έ Άκη?), θεωρώ ότι αν ισχύουν όντως, ο Καμμένος δικαιολόγησε πλήρως και με το παραπάνω, την επιλογή του Τσίπρα για την θέση που του ανέθεσε...

 Ήδη 1500 στρατιώτες έχουν πάρει μετάθεση από το κέντρο της Αθήνας για Εύρο, Κομοτηνή, Διδιμότειχο και άλλα τέτοια ειδυλλιακά μέρη. Αρκετοί από αυτούς που υπηρετούσαν εδώ ήταν μέλη οικογενειών που δήλωναν πάνω από επτά εκατομμύρια ευρώ εισόδημα οι οικογένειες τους.

   Η μετάθεση στο πεντάγωνο υποτίθεται ότι υπάρχει για να διευκολύνει άτομα που είναι με οικονομικά προβλήματα, που έχουν μωρά παιδιά και ταυτόχρονα υπηρετούν τη θητεία τους και παρόμοιες περιστάσεις.

 Με δηλώσεις του ο υπουργός ανέφερε ότι "Δεν πρόκειται να συνεχιστεί το φαινόμενο να βλέπουμε 400% πληρότητα σε μονάδα στην Καλαμάτα και 30% πληρότητα σε ΜΟΝΑΔΕΣ στην παραμεθόριο".

 Το όλο θέμα πάντως είναι λίγο παράνοια...εννοώ την κυβέρνηση σαν στήσιμο. Αριστερή κυβέρνηση βγαλμένη από τα σπλάχνα του ΚΚΕ με στελέχη που θα τα χαρακτήριζες και ακροδεξιά από τους ΑΝΕΛ και να γίνετε ουσιαστική δουλειά. Τελικά σε αυτή τη χώρα όλα γίνονται!

                                                                                                                           Γ.Στρ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου