Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Μία τυπική Τρίτη…

 
 Ξυπνάς  λοιπόν το πρωί, αφού έχεις κοιμηθεί με 2 κουβέρτες και πάπλωμα και με air condition και πάς να κάνεις καφέ… Έρχεται και ο σκύλος και γραντζουνάει το παράθυρο για να πάει τουαλέτα. Ανοίγεις το παράθυρο, ανοίγεις και το παντζούρι από πίσω και ξαφνικά σου σκάει αυτό το πολικό ψύχος που είναι σαν να έχεις πάρει τζούρα από γρανίτα… Χιόνι έξω, μικρή θύελλα, αυτό που λιώνει στη μούρη με το που χτυπάει όχι αυτό που το στρώνει. Άγιος Βασίλης πάνω σε έλκηθρο από πίσω στο background το σήμα της Pepsi (για σπάσιμο ρε!), να πετάει και να αναρωτιέσαι αν ξύπνησες σε άλλη ήπειρο…

  Ξεπερνάς το σοκ και θαυμάζεις τον ηρωισμό του σκύλου που τα κάνει έξω και γρήγορα μόλις μπει κλείνεις το παράθυρο και χαζεύεις τη θέα.  Μετά από μία τζούρα καφέ και αφού κατάφερες να στρίψεις ένα τσιγάρο (ο γαμημένος ο καπνός για το πρωί, ώς πρώτο τσιγάρο, δεν ενδείκνυται με την καμία), αράζεις μπροστά στο pc, έχοντας τηλεόραση παράλληλα, για να δεις τι έγινε όσο εσύ κοιμόσουνα.

Διπλό φονικό στον Κορυδαλλό. Δύο πυροβολισμοί και δύο νεκροί με άγνωστα μέχρι στιγμής αιτία στην οδό Κρέσνας… (Good morning Vietnaaaaam!)

   Σήμερα γίνετε από τις 10 το πρωί το δικαστήριο του Βαξεβάνη για συκοφαντική δυσφήμηση που του είχε κάνει ο Βγενόπουλος, όταν είχε αποκαλύψει το σκάνδαλο, ότι μέσω της τράπεζας του δάνειζε για να φαίνεται η MIG υγιείς και ως εγγύηση έμπαιναν οι μετοχές… Η Κυπριακή Βουλή τότε είχε ζητήσει δέσμευση 3.79 δισεκατομμυρίων ευρώ!(Είμαι λαμόγιο και τραβάω και μήνυση σε όποιον με πάρει πρέφα αμα λάχει! Definition of ΘΡΑΣΟΣ)!

   Τέλος ο υφυπουργός αθλητισμού κύριος Κοντονής φαίνεται να είπε τα εξής “Αν δεν αντιμετωπιστούν από τις ΠΑΕ τα κρούσματα βίας, τότε δεν αποκλείεται να φτάσουμε στα άκρα και να μείνουν οι ομάδες μας για ένα χρόνο εκτός Ευρώπης”( το έκανε η Θάτσερ το 85….30 χρονάκια μετά…κάλλιο αργά παρά ποτέ).

   Αυτά τα ωραία μέχρι τώρα. Μέχρι αύριο θεού θέλοντος και Μπογδάνου επιτρέποντος(πάει αυτός δεν την παλεύει μία, αλήθεια…μου θυμίζει εμένα όταν με είχαν πρωινή βάρδια…μόνο βράδυ να τον βάζετε…), τα λέμε και πάλι. Καλημέρα σε όλους και όλες…


                                                                                                              Γ.Στρ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου