Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Σειρές που αξίζουν…

   Σήμερα θα ξεφύγουμε λίγο από τα πολιτικά και ένας τρόπος για να το κάνουμε αυτό και να γουστάρουμε που είμαστε μέσα στο σπίτι, είναι οι σειρές !Ως γνωστόν, η τηλεόραση έχει πεθάνει, τουλάχιστον στην Ελλάδα και οι σειρές είναι ο καλύτερος τρόπος ψυχαγωγίας...

   Από τα φιλαράκια που κάποτε ήταν μονόδρομος, πλέον έχουμε φτάσει σε επίπεδο, οι παραγωγοί και οι σκηνοθέτες να δίνουν πολλά λεφτά και πολύ μεράκι στις εβδομαδιαίες σειρές. Τρανό παράδειγμα το true detective που στην πρώτη του σαιζόν είχε το δίδυμο Matthew McConaughey - Woody Harrelson...Ερμηνείες για όσκαρ ,σενάριο για γερά νεύρα και τρελή πλοκή. 

   Για όσους θέλουν θρίλερ το american horror story είναι μονόδρομος. Οι σεναριογράφοι του είναι για δέσιμο σε ψυχιατρείο χαλαρά και μέχρι και τη σαιζόν δύο που έχω δει μέχρι τώρα θα έλεγα ότι είναι από τα καλύτερα θρίλερ ever...

   Κλασικά υπάρχει το supernatural που διανύει το δέκατο κύκλο του και αποτελεί το στανταράκι σε torent κάθε εβδομάδα και να μην ξεχνάμε το Breaking bad το οποίο αν και ολοκληρώθηκε, (όσοι δεν το έχετε δει να το δείτε), ξεκίνησε και το Saul που ασχολείται με τον αγαπητό δικηγόρο από το breaking bad.

   Από κωμικές σειρές το Big Bang Theory είναι πολύ καλή επιλογή, το 2 broke girls επίσης και για όσους είναι λίγο πιο ψαγμένοι, το Loui, με τον Louis CK. Σκληρό μαύρο χιούμορ για όσους είναι fan του είδους και καφρίλα από τις λίγες! Πολύ καλό είναι και το Brooklyn nine nine αλλά θα σας βγει η πίστη να βρείτε υπότιτλους. Σε περίπτωση που δεν σας απασχολεί αυτό είναι πολύ καλή κωμωδία.

   Γενικότερα αν το ψάξει κάποιος λίγο υπάρχουν πολύ καλές σειρές και για όλα τα γούστα. Τέλος προτείνω το Helix το οποίο και είναι με Ζόμπι όχι σαν το walking dead αλλά αρκετά καλό και το Intelligence που είναι high tech δράσης...Αυτά και καλή διασκέδαση σε όλους!


                                                                                                               Γ.Στρ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου