Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Καμμένος – Καιλή, Σημειώσατε διπλό, Βαρουβάκης – Μέρκελ Σημειώσατε άσσο.




   Χθες στο twiter, δημιουργήθηκε ένα θέμα με τweet του Πάνου Καμμένου προς την Εύα Καιλή, σχετικά με την ψηφοφορία που είχε γίνει από τους Ευρωβουλευτές, σχετικά με τις πολεμικές αποζημιώσεις. Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός εθνικής άμυνας, στόχευσε την βουλευτή του ΠΑΣΟΚ με ένα λίνκ σε ένα άρθρο, το οποίο έδειχνε και ποιοί είχαν ψηφίσει ναι και ποιοί όχι για το θέμα. Η λίστα ανέφερε τα εξής ονόματα και ψήφους...


ΣΥΡΙΖΑ
Μανώλης Γλέζος ΝΑΙ
Σοφία Σακοράφα ΝΑΙ
Δημήτρης Παπαδημούλης ΝΑΙ
Κωνσταντίνα Κούνεβα ΝΑΙ
Γιώργος Κατρούγκαλος ΝΑΙ
Κωνσταντίνος Χρυσόγονος ΝΑΙ
ΝΔ
Μανώλης Κεφαλογιάννης ΟΧΙ!
Μαρία Σπυράκη ΟΧΙ !!
Ελίζα Βόζεμπεργκ ΟΧΙ!!
Γιώργος Κύρτσος ΟΧΙ !!!
Θοδωρής Ζαγοράκης ΟΧΙ!!!..
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Ελευθέριος Συναδινός ΝΑΙ
Λάμπρος Φουντούλης ΝΑΙ
Γιώργος Επιτήδειος ΝΑΙ
ΕΛΙΑ
Εύα Καϊλή ΟΧΙ !!!
Νίκος Ανδρουλάκης ΟΧΙ!!
Ποτάμι
Γιώργος Γραμματικάκης ΟΧΙ!!
Μιλτιάδης Κύρκος ΟΧΙ!!!
ΚΚΕ
Κωνσταντίνος Παπαδάκης ΝΑΙ
Σωτήρης Ζαριανόπουλος ΝΑΙ
ΑΝΕΛ
Νότης Μαριάς ΝΑΙ
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

   Πάνω στη συζήτηση αναφέρθηκα και εγώ, ρωτώντας την κυρία Καιλή "Πόσο ψυχώ είσαι για να ψηφίζεις σε κάτι τέτοιο όχι?" για να πάρω τόσο εγώ, όσο και ο Καμμένος, την διαβεβαίωση από την πλευρά της ότι το παραπάνω δεν ισχύει και ότι δεν υπάρχουν πρακτικά που να το αποδεικνύουν. Επίσης ενημέρωσε και την σελίδα της στο FB με ανάλογη αναφορά ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

   Αναρωτιέμαι γιατί το ανέφερε ο Καμμένος ?  Για να ασκήσει πιέσεις ώστε να γίνει πιο γρήγορα η διαδικασία? Για να κάνει προβοκάτσια? όπως ανέφερε επίσης κάποιος στο twiter? Μήπως η παραπληροφόρηση, έγινε μονόδρομος σε όλους μας ,για να κατηγορεί ανοικτά ένας βουλευτής έναν άλλο βουλευτή επηρεάζοντας το κοινό? Σίγουρα όλοι μας περπατάμε σε τεντωμένο σκοινί και οι ισορροπίες είναι αν μη τι άλλο λεπτές λόγω των κομβικών αποφάσεων που αναμένουμε από την Ευρωζώνη... Βαθιά ανάσα λοιπόν και αναμονή για τα αποτελέσματα.

  Εκτός από το παραπάνω, στο ΒΗΜΑ, μέσα από ρεπορτάζ του Νίκου Χειλά, αποκαλύφθηκε ότι η Μέρκελ θέλει να φύγει ο Βαρουφάκης γιατί θεωρούν ότι δημιουργεί σύγχυση στο Eurogroup...Ο Γερμανός πρέσβης στην Αθήνα ανέφερε αυτή την απαίτηση της Μέρκελ, να απομακρυνθεί ο Βαρουφάκης και πήρε την εξής απάντηση "Η Ελλάδα είναι μια ανεξάρτητη ευρωπαϊκή χώρα και η κυβέρνησή της είναι δική της υπόθεση. Σας παρακαλώ να μείνετε στα θέματα συνεργασίας που προκύπτουν από το διπλωματικό σας ρόλο".
  Στο κουτί της Πανδώρας, στέλεχος της κυβέρνησης ανέφερε τα εξής "είναι μια απόδειξη και από την από άλλη πλευρά, πως ο Γιάνης Βαρουφάκης και η ελληνική ομάδα κάνουν καλά τη δουλειά τους. Επίσης, μια απόδειξη για το πώς γινόταν ως σήμερα η διαπραγμάτευση. Η κυρία Μέρκελ έλεγε τις διαφωνίες της και οι Eλληνικές κυβερνήσεις εκτελούσαν. Ίσως αλλάζοντας και υπουργούς".

   Κοινώς τον φοβούνται τον Βαρουφάκη έξω... Αν κάποιος δεν πάει με τα νερά τους, χαρακτηρίζεται ως επικίνδυνος και δίνεται εντολή απομάκρυνσης του από την Μέρκελ και τον Σόιμπλε. Δυστυχώς για αυτούς, έχουμε πολλούς ακόμα επικίνδυνους Έλληνες... μερικά εκατομμύρια και δεν μπορείτε να τους διώξετε. Το προσπαθήσατε, αποτύχατε και θα ξανά αποτύχετε όσες φορές και αν προσπαθήσετε...
                                                                                                                                       Γ.Στρ










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου