Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΙΛΗΣΕ….

     
   Για όλους αυτούς τους δυσκοίλιους και μικρούς ανθέλληνες που τρέξατε να κατηγορήσετε τον πρωθυπουργό μας. Είστε γατάκια ρε. Ο άνθρωπος βγήκε χθές και έκανε διακαναλική. Είπε ότι θα δημιουργήσει 770000 θέσεις εργασίας. Μεταρρυθμίσεις, ανταγωνιστικότητα, Έρχονται μεγάλες μεταρρυθμίσεις. Το είπε. Μπράβο !Εύγε! Συνολικά μέχρι το 2021 θα έχουν έρθει 54 δισεκατομμύρια και δεν θα έχουμε κρίση! Τους γάμησες όλους Αντώνη! Έτσι!
 ΘΑ γίνουν επενδύσεις 150 δισεκατομμυρίων με 5ετες πλάνο. Σωστή αξιοποίηση δημόσιας  περιουσίας.  Σταδιακή μείωση του Ένφια και μείωση των φορολογικών συντελεστών. Πρέπει να νικηθεί ο λαϊκισμός για να πάμε μπροστά! όχι στους μενατάστεςςς, (ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ,ΖΗΤΩ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ,ΖΗΤΩ Η ΝΕΑΑΑΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΑΑΑ).

Μετάφραση των πάνω σε απλά Ελληνικά.
    Θα δημιουργηθούν 770000 θέσεις εργασίας ενώ ήδη θα έχουν χαθεί 800000 θέσεις με την στατιστική βάση, του μέχρι τώρα...  Το ότι μέχρι τότε θα έχουμε πεθάνει όλοι από την πείνα δεν παίζει ρόλο..Θα έρθουνε 54 δις. Από πού? να πάμε να πάρουμε και εμείς!... Θα γίνουν επενδύσεις…(λεφτά υπάρχουν…ποιός το είχε πει αυτό ρε γαμώτι…..?) Μείωση του Ένφια. Εννοεί το παράνομο και αντισυνταγματικό χαράτσι κατά το οποίο ότι έχουν χιλιοπληρώσει οι παππούδες, οι γονείς μας, και εμείς καλούμαστε να το ξαναπληρώσουμε  απλά μειωμένο...όχι στους μετανάστες(εσύ δεν είχες ανοίξει τα σύνορα και είχες φέρει όλους που είναι τώρα εδώ?),επίσης σήμερα οι εφημερίδες στην Γαλλία τον λένε Μαλάκα, ακροδέξιο και οτι εκμεταλλεύεται την τραγωδία στο Charlie Hebdo για πολιτικό συμφέρον..

     Ειλικρινά θα πάρει έστω και μία ψήφο? Καλύτερα να ψηφίσουμε Λεβέντη που ο άνθρωπος τα λέει εδώ και 25 χρόνια και τον λέγανε τρελό , ένωση κυνηγών η οτιδήποτε άλλο… Σύριζα δε λέω γιατί είπαμε…θα χαρακτηριστώ συριζαίος…άσχετα αν είμαι η όχι!είμαι?μπορεί…εδώ και 40 χρόνια είμασταν όλοι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ εξάλλου. μήν κοροιδευόμαστε...

                                                                                                                                                                                                                                                                                Γ.Στρ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου