Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Περί ξεπέτας..


Ακούω συνέχεια από όλους τους άντρες ,ότι όλες οι γυναίκες είναι πουτάνες και έχουν ξεφύγει. Όντως οι γυναίκες έχουν ξεφύγει, αλλά ποιός φταίει γι αυτό? Οι γυναίκες πάντα θέλουν σχέση όταν ερωτεύονται, αλλά ακούνε συνέχεια, ότι, "εγώ κουκλίτσα μου θέλω να περνάω καλά,χωρίς δεσμεύσεις". Άμα δηλ μια κοπέλα ερωτευτεί μία, δύο, τρείς φορές και κανείς δε θέλει σχέση, τότε δεν είναι επόμενο, ότι θα αλλάξει κοσμοθεωρία, στο θέμα σχέση? Αυτή η στάση δηλ των αντρών είναι και το πάτημα το τι τραβάει η κολλητή μου από τον "δικό της".
   Κόλλημα μαζί του από την πρώτη στιγμή που τον είδε, αυτός φτύσιμο, το κάνανε μερικές φορές, εξαφανιζόταν, εκείνη εκεί κολλημένη, ούτε που γύριζε να κοιτάξει άλλον γιατί ήθελε να τη δει με σοβαρό μάτι. Του είχε πει να κάνουνε σχέση αλλά αυτός ήταν ο κλασικός τύπος, ακούω σχέση και τρέχω. Το θέμα είναι ότι μετά από 3 χρόνια που τραβιόντουσαν έτσι, της ζήτησε αυτός να κάνουν σχέση! Και από κείνη την ώρα της φέρεται σαν να ναι η χειρότερη πουτάνα της Ελλάδας  χωρίς κανένα απολύτως λόγο, τη βρίζει από το πρωί ως το βράδυ (και μετά έχει και την απαίτηση να του κάτσει), δεν την αφήνει να βάλει μπλούζα ούτε με ελάχιστο ντεκολτέ, σορτσάκια, ούτε καν να βάφεται και εννοείται ούτε να πάει για έναν καφέ, ούτε καν στο πατρικό της!
   Αυτός βέβαια κάνει ότι γουστάρει και βγαίνει με τους φίλους του, αλλά  μαζί της ποτέ. Όχι γιατί ζηλεύει μην την δουν άλλοι άντρες, αλλά γιατί ΑΥΤΉ είναι πουτάνα και θα κοιτάζει… Και δεν είναι ο μόνος 25ρης με αυτή τη λογική. Και εγώ , και όλες μου οι φίλες τα είχαμε με τέτοιους μαλάκες. Καταπίεση, βρίσιμο, ακόμα και ξύλο, απλά και μόνο, γιατί οι ίδιοι οι άντρες είναι λιγούρια και θέλουν να γαμήσουν ότι κινείται και νομίζουν ότι είμαστε και εμείς το ίδιο.. Μαντέψτε όμως… αυτοί οι μαλάκες φταίνε που οι γυναίκες πλέον απλά διασκεδάζουν και δεν κάνουν σχέσεις. Γιατί στην αρχή είναι κομπλέ, αλλά όσο περνάει ο καιρός η ζήλια τους ξεφεύγει και ξεσπάνε άσχημα στις γυναίκες.
   Άρα... ποιός ο σκοπός της σχέσης για μια γυναίκα? Να λατρεύει τον άνθρωπο της και εκείνος να μην πείθεται με τί-πο-τα και να την καταπιέζει, να την εξευτελίζει, να την έχει σαν δούλα και σαν το πουτανάκι του? Όχι ευχαριστούμε δε θα πάρουμε.

                                                                                                                                                             Της Snowwhite

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου