Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

cirque du "psolaii"…

 
  Τις τελευταίες μέρες, το πολιτικό “overdose”, έχει φτάσει σε επίπεδο, του να μην αντέχεται άλλο... Τις πρώτες μέρες του προεκλογικού αγώνα, άντε να πετύχαινες μία συνέντευξη Τσίπρα, ή μία συνέντευξη Σαμαρά, όλη μέρα, ή μέσα σε 2 μέρες. Πλέον, όλη-μα όλη, την ημέρα, βλέπεις παντού, ένα τσίρκο ψηφοθηρίας χωρίς προηγούμενο.
   Σαν να μην έφταναν τα "μεγάλα κόμματα", το υπερθέαμα συνεχίζεται με όλα τα υπόλοιπα...
 Χθες, ήμουν απασχολημένος με κάτι στο pc(lol έπαιζα δηλαδή…) και για μία ώρα περίπου δεν έδινα καμία σημασία σε twiter-facebook και ειδησεογραφικά site... Ξαφνικά κοιτάω την τηλεόραση και μένω μαλάκας… Τίτλος «συνέντευξη τύπου χρυσής Αυγής»... Μία τεράστια σημαία με σβάστικα από πίσω τους. Ακριβώς δίπλα, στο μισό μέτρο, μία Ελληνική σημαία και στο κέντρο περίπου δεξιά στην οθόνη, ΝΕΡΙΤ... πώς είναι όταν κάποια φορά τραβάς κόλλημα από αφηρημάδα και κάτι που δεν έχεις δώσει σημασία ξαφνικά το βλέπεις? Για κάποια δευτερόλεπτα το μυαλό μου κόλλησε ότι ζω σε παράλληλο σύμπαν, από αυτά που έγραφε παλιά ο Μπαλάνος μαζί με τις μεταφράσεις του Lovecraft...λέω πάει τη γαμήσαμε… Έχουμε ΧΑ κυβέρνηση και δίνουν συνέντευξη τύπου ενώ έξω τα τάγματα θανάτου, κυκλοφορούν με g3, και καθαρίζουν κόσμο γιατί μπορεί και να ναι αναρχικοί.. Το παραλήρημα, ευτυχώς διήρκησε 4-5 δευτερόλεπτα και οι σφυγμοί επανήλθαν στο φυσιολογικό. Πιο πριν, είχα δει τον Λεβέντη να τα χώνει επί πάντων, και κυρίως στην ΕΡΤ, καταλήγοντας πιο αργά το βράδυ με Γκλέτσο, να πασάρει το λόγο σε ένα αρχιστέλεχος του, μία νομικό, όπως την παρουσίασε ο ίδιος και η οποία μιλούσε για την μέχρι τώρα πολιτική της περιοδεία, σαν να πουλάει τάπερ..
.
     Στο ενδιάμεσο ήδη είχα μάθει για την πολεμίστρια του φωτός, που κατεβάζει ο Θεοδωράκης στις εκλογές, η οποία είναι προσωπική φίλη του Πάολο Κοέλιο και όντως δίνει στον εαυτό της το όνομα πολεμίστρια του φωτός! ΠΟΙΟΥ ΦΩΤΟΣ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ? την παλεύετε μία εκεί στο ποτάμι?αλήθεια?του φωτός?παίζει στην νέα ταινία του star wars και είναι kick ass jedi mathafucka knight?πάτε καλά ρε? Από την ανεργία, έφτασα να ονειρεύομαι καριέρα στα λατομεία, 700 μέτρα κάτω από την Γή για λίγο ψυχική ηρεμία...και μετά λέω… -θα σκάσει Σαμαράς μαλάκα με κράνος ασφαλείας και αξίνα για σπότ απευθυνόμενος σε εργατική τάξη, μαζί με Νικόλα και μπαλα!... και μετά τι κάνεις?


  Όχι άλλο τσίρκο της πούτσας! Θα βάλω νικελόντεον σήμερα να βλέπω Cartoon για 5χρονα και Mad να ακούω Παντελίδη. Του πούστη δηλαδή να πετύχω εκεί πολιτικό!

                                                                                                             Γ.Στρ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου