Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

ΤΟ ΚΑΤΑ ΛΟΥΚΑΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ...

Ο "Λουκάς" της 17Ν, Δημήτρης Κουφοντίνας, σε συνέντευξη του στην εφημερίδα των συντακτών, άδειασε τον ομοϊδεάτη του Σάββα Ξηρό και είπε ότι, τα έκανε μούσκεμα σε όλα τα επίπεδα. Προφανώς εννοούσε, από την ατυχή κόμμωση, μέχρι την παρωδία απόδραση- σύλληψη και τις ενέργειες της αστυνομίας, που θα έκαναν τον επιθεωρητή Κλουζώ να φανεί επιεικώς ιδιοφυία.
  
    Για τις δολοφονίες της Τζιχάντ στην Γαλλία, είπε "οι επιθέσεις στο Παρίσι ήταν ενέργειες εκδίκησης, πράξεις αναντίρρητης αγριότητας, ποιο ήταν όμως το "κινούν αίτιό" τους";
    Στο μυαλό ενός τρομοκράτη, προφανώς υπάρχει αιτιολογία και υπόβαθρο πίσω από ψυχρές εκτελέσεις ανθρώπων. Το υπόλοιπο 99.9999999% του παγκόσμιου πληθυσμού θεωρεί ότι ο τρομοκράτης είναι απλά μαλάκας. Τόσο απλά.
    Αναφέρει επίσης, για την πολιτική παρούσα κατάσταση ότι, "ένα αυτόνομο οργανωμένο κίνημα, είναι η μόνη εγγύηση για ελπιδοφόρα προοπτική". Κουφοντίνα πρωθυπουργό δεν είχα φανταστεί μέχρι τώρα... Εδώ πέρασε Παπανδρέου και Σαμαράς στον Κουφοντίνα θα κολάγαμε...?
Ακολουθούν σενάρια πολιτικών πράξεων με Κουφοντίνα πρωθυπουργό.!

Σενάριο 1. Πρωθυπουργέ η ΧΨΕ ΕΠΕ προχώρησε σε 1000 απολύσεις προσωπικού σήμερα.
- Τινάξτε τα γραφεία τους, τα αυτοκίνητα τους και τα κατοικίδια τους.
- Μα κινδυνεύουν αθώοι πολίτες...
- Ο αγώνας του κατεστημένου της απολυταρχίας, δεν βρίσκει σύμπρακτη την απελευθερωτική πορεία του κατεστημένου της γενικής καταδυνάστευσης του λαού και ως άμεσο επακόλουθο, θυσίες βαριά την καρδία πρέπει να ληφθούν από τους λίγους που έχουν το ψυχικό σθένος...(20 λεπτά μετά) γιατί κάποιος πρέπει να πάρει την ευθύνη να σηκώσει στις πλάτες του, τον απανταχού αγώνα...(20 λεπτά μετά),γιατί πρέπει και θα το κάνουμε!

Σενάριο 2. Πρωθυπουργέ μπήκαν στην Γαλλία τζιχαντζιστές και εκτέλεσαν αστυνομικούς και συντάκτες τοπικής εφημερίδας εν ψυχρώ... Περιμένουν ανακοίνωση τύπου από εσάς όλα τα ειδησεογραφικά πρακτορεία.
-Τιμή και δόξα στους συντρόφους, που με τον αγώνα τους έδωσαν μία σκληρή γροθιά στο κατεστημένο εξουσίας των μπάτσων, που κυβερνάνε το κράτος της Ευρωπαϊκής ασυδοσίας και κατάφεραν με γενναιότητα, να εξολοθρεύσουν τους πουλημένους δημοσιογραφίσκους, που με τη σειρά τους διαδίδουν χυδαία ψέματα της εκάστοτε εξουσίας, κατά του δικαιώματος του λαού… Ά τινάξτε και την Γαλλική πρεσβεία στην Αθήνα… ,για να είναι πιο ηχηρό το μήνυμα..



   Καταλήγουμε λοιπόν στο να δεχόμαστε την γνώμη και την κριτική τρομοκρατών, για την πολιτική κατάσταση της χώρας και να επεκτείνεται και σε ευρωπαϊκά θέματα...Αυτό λέγετε Δημοκρατία πάντως... Ελευθερία λόγου σε όλους και για όλα. Αυτό είναι και κάτι, που δεν θα μας το στερήσει ποτέ και κανένας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου